ACREDITARE FOTO & CONCURS DE FOTOGRAFIE – AEROMANIA

 

AEROMANIA – DOCUMENTAŢIE

Aeromania înseamnă acrobaţie aeriană, expoziţii de avioane şi masini, concerte live şi oameni fericiţi. Dar Aeromania înseamnă şi fotografie! Pentru toate atracţiile spectacolului de la Tuzla, la fiecare ediţie există un obiectiv pregătit să imortalizeze momentul cu măiestrie, fie că vorbim despre „roata lui Kairys”, chitara lui Daniele Gottardo sau un zâmbet norocos din public.

De aceea, organizatorii airshow-ului de la Aeroportul Tuzla recompensează creativitatea, tehnica şi originalitatea fotografilor şi organizează şi anul acesta concursul de fotografie, cu o temă motivantă: „Atmosferă şi culori la Aeromania”.

Formularele pentru acreditare şi pentru înscrierea la concurs, dar şi regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul Regional Air Services http://www.regional-air.ro/application/RO/EVENIMENTE_ARPA/CONCURS_DE_FOTOGRAFIE  sau pe paginile de facebook Aeromania-2017 sau Ras Aeroport Tuzla Lrtz.

Și pentru că fiecare spectacol Aeromania se construieşte având la bază feedback-ul ediţiei anterioare şi respectul faţă de participanţi, anul acesta organizatorii au alocat resurse suplimentare şi au îmbunătăţit condiţiile de vizibilitate pentru fotografi, fără să afecteze principiul „safety first”. Fotografii vor avea la dispoziţie doar pentru ei un hangar aşezat lângă calea de rulaj – unde vor putea să se adăpostească de căldură şi să-şi pregătească aparatele în cele mai bune condiţii – loc din care au, totodată, cea mai bună vizibiltate asupra avioanelor.

Nu uitaţi că pentru al doilea an consecutiv, Nikon este partener oficial al Aeromania şi pune la dispoziţia participanţilor echipament foto pentru testare, gratuit, pe toată durata spectacolului aerian. Astfel, maeştrii fotografiei sunt în continuare motivaţi de NIKON care îşi respectă angajamentul de a susţine profesioniştii şi pasionaţii de fotografie în continua lor dezvoltare, oferindu-le acces la cele mai noi tehnologii. În 2017, Nikon sărbătoreşte 100 de ani de la înfiinţarea companiei şi 10 ani de prezenţă oficială în România.

DOCUMENTAŢIE:

http://www.regional-air.ro/application/RO/EVENIMENTE_ARPA/CONCURS_DE_FOTOGRAFIE

ACREDITARE:

Pentru acreditarea fotografilor este necesară completarea şi semnarea formularului „Regulament de siguranţă şi securitate aeroportuară” şi trimiterea acestuia la adresa: pr@regional-air.ro . Înscrierea se va face până la 19 august 2017. Fotografii acreditaţi vor primi de la reprezentanţii Aeroportului Tuzla ecusonul personalizat al evenimentului pe data 19 august 2017, la Aeroportul Alexandru Podgoreanu – Tuzla.

CONCURS:

Pentru înscrierea în concursul de fotografie al evenimentului din 19 august se va completa şi semna formularul „Fisă de înscriere” şi se va trimite la adresa pr@regional-air.ro . Înscrierea se va face până la 19 august 2017. Alte detalii în regulament.

Lucrările participante la concurs pot fi transmise pe adresa pr@regional-air.ro  în perioada 19-29 august, iar desemnarea câştigătorilor se va realiza în data de 04.09.2017, de către echipa de jurizare a Aeroportului Alexandru Podgoreanu Tuzla. Evaluarea lucrărilor se va face ţinând cont de criteriile: încadrarea în temă, creativitate, originalitate (idee, calitate tehnică, estetică). Premiile conţin şi anul acesta zboruri, afişe cu autografele piloţilor, brăţara oficială a evenimentului şi promovarea fotografiilor în media aparținând organizatorului.

back to top