ADINA IONESCU este noul Director Executiv de Comunicare al Grupului RENAULT ROMÂNIA

Adina Ionescu, a fost numita ca Director Comunicare si Responsabilitate Socială al Grupului Renault România.  Ea va coordona Departamentul de Comunicare din Grupul Renault România care va acoperi comunicarea  interna și externa, dar si activitati de responsabilitate socială, pentru toate mărcile si entitatile Grupului Renault in România.

Adina Ionescu este absolventă a facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde a finalizat și un master în „Comunicare și Marketing”, dar a obţinut si o diplomă profesională în Relații Publice, la the Chartered Institute of Public Relations din Londra

Ea a avut mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul comunicarii in cadrul mai multor companiilor multinaționale, lideri în domeniile lor, precum și 3 ani de voluntariat în diferite organizații non-guvernamentale. Are experienta in diferite medii de afaceri, cum ar fi Oil & Gas (MOL), Rețele și Tehnologii (Alcatel-Lucent / Nokia), Energy Management (Schneider Electric) sau electronice, telefoane mobile și de semiconductoare (Samsung Corporation). De asemenea, a profesat si are experienta și în domenii de activitate adiacente relațiilor publice, cum ar fi managementul mărcii, comunicarea de marketing sau digitală.

Groupe Renault România

Groupe Renault este o companie globala cu mai mult de 16.000 de angajați în România, inclusiv Fabrica Automobile Dacia, Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia, Alliance International Logistic Network Mioneni (AILN Mioveni), Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie, Renault Design Central Europe, Centrul de Piese de schimb si accesorii în Oarja Renault Services Roumanie, Renault Commercial Roumanie, Renault Credit International.

Sa faci parte  din Renault România Grup înseamnă să beneficiezi de întreaga gamă de activități specifice pentru industria auto: studii de piață și de produs, proiectare, inginerie, testare, producție, vânzare, servicii post-vânzare.

back to top