Aquatique, 10 ani de creșteri spectaculoase

Compania Romaqua Group sărbătorește 10 ani de la lansarea pe piață a apei oligominerale naturale plate Aquatique 
Aquatique își are izvorul în inima munților Carpați, la o altitudine de 1.100 m în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervația naturală Abruptul Prahovean. Îmbutelierea apei oligominerale naturale plate Aquatique a început la data de 30 iunie 2007. 
La numai un an de la lansarea pe piață, în anul 2008, Aquatique a primit distincția ‘Grand Gold Medal’ de la Institutul Internațional de Selecție a Calității, Monde Selection, Bruxelles, 
fiindu-i recunoscute astfel calitățile deosebite. 

 

 

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, realizat în anul 2016 de către Forbes România, apa oligominerală naturală Aquatique a fost desemnată câștigătoare la categoria ‘Apă minerală plată pentru sugari și copii mici’.

‘Suntem mândri de rezultatele pe care le înregistrează an de an brandul Aquatique, de faptul că este apa preferată a părinților pentru copiii lor, că am reușit să-l creștem de la zero și să-l aducem aproape de inimile și de preferințele consumatorilor’, a declarat Mihaela Drăghici, Director P.R. Romaqua Group.

Pe piața apelor minerale naturale, Aquatique are o cotă de piață în volum de peste 5% (ianuarie-mai 2017), conform datelor companiei Romaqua Group. Exportul de apă minerală naturală oligominerală Aquatique se realizează China, iar anul acesta se preconizează intrarea pe piața Statelor Unite și a Marii Britanii.

‘Dacă în 2007 am îmbuteliat 7 milioane de litri de apă oligominerală naturală Aquatique, în 2016 am ajuns să îmbuteliem aproape 45 de milioane de litri. Pentru un brand atât de tânăr precum Aquatique rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare. În fiecare din ultimii trei ani, vânzările au crescut cu 50%, așa încât suntem foarte optimisti în privința evoluției brandului, iar anul acesta ne dorim să vindem peste 65 de milioane de litri’, a declarat Radu Lăzăroiu, Managing Director Romaqua Group.

Creșterile spectaculoase se datorează în special calităților intrinseci ale apei și anume conținutului extrem de redus în sodiu, 1 mg/l, precum și conținutului scăzut în minerale, reziduul sec fiind de 104 mg/l, calități ce o recomandă pentru prepararea hranei bebelușilor, dar și în dietele fără sare ale adulților.

Aquatique este apa minerală naturală oligominerală atestată atât de către Societatea Română de Pediatrie cât și de Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului ‘Alfred Rusescu’. Potrivit studiului clinic realizat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului ‘Alfred Rusescu’, apa oligominerală naturală Aquatique întrunește toate condițiile pentru a fi recomandată în alimentația sugarilor.

 

Rezultatele acestui studiu au fost confirmate și de către Societatea Română de Pediatrie: ‘Aquatique corespunde din toate punctele de vedere și are toate calitățile pentru a putea fi folosită pentru prepararea hranei destinate bebelușilor cât și pentru consumul ca atare’.

Aquatique este, de 10 ani, un succes 100% românesc, un brand construit de la zero, care a câștigat o poziție clară în preferințele consumatorilor.

Aquatique este doar unul dintr-un lung șir de motive pentru care merită să credem în ceea ce facem, să ne mândrim și să alegem în continuare ‘Produs în România’!

**********
Despre Romaqua Group
Romaqua Group, companie cu capital autohton privat, cu 19 ani de activitate, are în portofoliu branŹduri de succes: Borsec (ape minerale naŹturale), Stânceni (apă miŹneŹrală naturală), Aquatique (apă minerală naŹtuŹrală oliŹgominerală), Giusto (băuturi răcoritoare), Giusto Natura (băuturi răcoritoare plate), Albacher, Dorfer și Mühlbacher (bere). Borsec este liderul pieței de ape minerale naturale, iar Giusto Natura liderul pieței de băuturi răcoritoare plate (still drinks). Romaqua Group are peste 2.000 de angajați și o cifră de afaceri de peste 155 milioane de euro.

Sursa agerpres.ro

back to top