Ce poţi face la Aeromania pe 19 august?

 

 

Sâmbătă, 19 august, Aeromania face din nou neîncăpător Aeroportul Alexandru Podgoreanu din Tuzla. Cu un istoric de 10 ediţii până în prezent, evenimentul a primit distincţia „cel mai îndrăgit show aviatic desfăşurat pe litoral” în cadrul Galei de excelență – Litoral 2017, organizată anul acesta de AmFostAcolo.ro.

Sâmbătă, 19 august, Aeromania face din nou neîncăpător Aeroportul Alexandru Podgoreanu din Tuzla. Cu un istoric de 10 ediţii până în prezent, evenimentul a primit distincţia „cel mai îndrăgit show aviatic desfăşurat pe litoral” în cadrul Galei de excelență – Litoral 2017, organizată anul acesta de AmFostAcolo.ro.

De ce vin 19.000 de spectatori la Aeromania? 
Am căutat răspunsul întrebând fanii Aeromania, dar şi pe pagina de facebook a evenimentului: pentru că este „wow”, „#pieledegaina”, „sensation”, „libertate”, „spectacol”, „energizant”, „curaj”, „magnific”, „adrenalină”, „emoţie”– sunt efecte pe care atât organizatorii – Regional Air Services şi Asociaţia Română pentru promovarea Aviaţiei – cât şi sponsorii şi partenerii le urmăresc de mai bine de 10 ani.
Ce poţi să faci la Aeromania pe 19 august? 
La Aeromania găseşti o tensiune frumoasă – acrobaţii cu avioane, motoare puternice, focuri de artificii, concerte rock live, concursuri, paintball, dar şi o atmosferă boemă – expoziţie de maşini retro cu ajutorul Retromobil Club România, maşini de ultimă generaţie din portofoliul grupului auto Rădăcini – Darius Motors Constanţa, respectiv Noul Opel Insignia, Noul Opel Crossland X si Noul Volkswagen Arteon, standuri de aviaţie, zone de food court, shopping sau chic picnic. Aşa cum te aştepţi, zona VIP îţi oferă câteva privilegii, cel mai interesant dintre acestea fiind zona de relaxare Mobexpert, pe care te invităm să o descoperi chiar tu.


De programul acrobatic la limita imposibilului sunt responsabili: multiplul campion European şi mondial – Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Forţele Aeriene Române FOAR şi Statul Major al Forţelor Navale; pentru muzica live îi avem pe Proconsul, Mihai Mărgineanu şi The R.O.C.K.; pentru atmosfera generală, alături de noi este ROCK FM. De transmisiuni live se ocupă Prima TV, în timp ce presa parteneră evenimentului surprinde în paginile sau spaţiile de emisie, cele mai importante momente despre care se va povesti toată vara.

  Dar ce este nou la ediţia din 19 august?

În 2017, Aeroportul Alexandru Podgoreanu Tuzla, gazda evenimentului, aniversează 50 de ani de la prima misiune de zbor realizată aici de piloţii AVIASAN pe 27 martie 1967. Aeromania se desfăşoară sub semnul jubileului, marcând jumătate de secol de activitate şi este un tribut adus predecesorilor AVIASAN, vârful de lance al aviaţiei sanitare româneşti.


Este primul an când se lansează „stagiile gratuite de voluntariat” pentru tineri, cu scopul de a-i familiariza cu acţiunile administrative, logistice şi de protocol în organizarea de evenimente.
Aeromania este singurul eveniment aviatic din România care are o brăţară oficială. Bijuteria este creată de Casa de bijuterii Micri, este din argint şi poate fi achiziţionată împreună cu biletele ZBOR VIP (www.bilete.ro) sau direct de pe www.pilotshop.ro. Cei mai norocoşi dintre spectatorii Aeromania pot câştiga brăţara la concursurile ce se vor desfăşura la aeroport pe 19 august.


Ce-ţi rămâne ţie de făcut? 
Să te ocupi de buna ta dispoziţie şi de berea rece oferită de Hangar Café ’67. Te aşteptăm cu snackuri sărate Toortitzi pregătite special pentru tine de Manole, elefantul cu un talent aparte.  Si nu-ţi face probleme pentru siguranţa la aeroport pentru că UMO Serv este alături de noi pe toată durata evenimentului. Iar pentru drumul spre casă, nicio grijă; şi anul acesta RATC este partener Aeromania, oferind curse gratuite Constanţa – Tuzla – Constanţa.
Accesul general este în continuare liber şi se face începând cu orele 14.30. Biletele VIP sau ZBOR VIP se pot achiziţiona de pe www.bilete.ro.

Eveniment sprijinit de Casa de bijuterii Micri, Ana Hotels – Hotel Europa, Toortitzi, Grup Rădăcini-Darius Motors Constanţa, Mobexpert, Hangar Café 67 şi alții.

AEROMANIA 2017 este promovată de PRIMA TV, Rock FM, Adevărul, Dilema Veche, Historia, Neptun TV, Radio Vacanţa, Radio Constanţa, Radio Sky, Constanţa News, CityPodcast.ro, Constănţeanul, PS News, Suntem România, Aeronews.ro, Bestevent.ro, Sebastian-Radu.ro, Aviatim, Info Sud-Est, Ghidul Litoralului, OvidiuOprea.ro, DianaSlav.ro, UrbnStyle.ro, UCT Media, Gazeta de Constanţa, Aviatia Magazin, asociaţia bloggerilor şi alţii.

Partenerii cu al căror ajutor a este posibilă organizarea Aeromania: Nikon, Retromobil Club România, Iacării Acrobaţi, PriaEvents, RATC Constanţa, Asociaţia Aeroporturilor din România, VIVO Constanţa, Hotel Blaxy, Interval International, UMO Serv, Hotel Pam Beach, Romanian Spotters, Pilotshop.ro, Asociaţia Litoral, Asociaţia Naţională a Meteorologilor Aeronautici şi alții.
 

back to top