Stagiu de voluntariat pentru AEROMANIA

 

 

Un eveniment spectaculos și complex, Aeromania înseamnă mai mult decât ce se vede pe 19 august 2017.
Pentru că publicul este tot mai numeros de la an la an, iar exigențele cresc proporțional, Regional Air Services – Aeroport Tuzla (RAS) lansează stagiul de voluntariat pentru cei care vor să se implice în organizarea show-lui de acrobație aeriană. Stagiul are durata de 2 săptămâni și oferă tinerilor șansa de a aduce o contribuție vizibilă în desfășurarea airshow-lui, de a se familiariza cu acțiunile admnistrative, logistice și de protocol și de a-și dezvolta abilitățile necesare organizării de evenimente.

Pe lângă ajutorul efectiv de care beneficiază Aeromania în urma activității de voluntariat, obiectivul stagiului constă în creșterea gradului de implicare a tinerilor în programele de acest gen. Regional Air Services vede în voluntariat una dintre cele mai importante resurse ale unei comunități și o metodă eficientă de responsabilizare.

La finalul stagiului, pe langă experiența acumulată, toți voluntarii vor fi recompensați cu diploma care atestă implicarea acestora în organizarea și coordonarea evenimentului. Cei mai buni vor primi scrisori de recomandare. Participarea este gratuită.

Tinerii interesați de acest stagiu pot trimite CV-ul la adresa pr@regional-air.ropână la data de 1 august 2017.

REGIONAL AIR SERVICES – Aeroport Internațional Tuzla (RAS) este liderul de piață în aviația generală din România, cu o activitate de 18 ani în domeniu. La Tuzla există prima școală privată de aviație – atât pentru pregătirea piloților de elicopter, cât și de avion și prima școală de parașutism. Tot aici funcționează prima școală pentru supraviețuirea pe mare acreditată OPITO din Europa Centrală și de Est.
RAS este organizatorul celui mai faimos show aerian privat, AEROMANIA, ajuns anul acesta la a 11-a ediție și prima și singura companie aeriană care a organizat o cursă cu avionul (București – litoral) în rețeaua Uber.
Din anul 2013, Aeroportul Internațional Tuzla este deschis traficului internațional, printr-un terminal de îmbarcări realizat la standarde Schengen.
În 2016, ocupă locul 2 național după Otopeni în privința numărului de mișcări de aeronave, cu 22.000 de aterizări și decolări.

back to top