Cirrus te îmbarcă într-o nouă călătorie de training

Dacă cumperi un Cirrus deja folosit, Cirrus vrea să plece într-o călătorie cu tine – o călătorie de training. Fie că achiziționați această aeronavă prin intermediul rețelei de vânzări de avioane folosite a Cirrus, fie de la un vânzător independent, puteți beneficia de programul Cirrus Embark

Noii proprietari care se înregistrează online vor primi până la trei zile de training Cirrus standardizat, un log-in la Portalul Cirrus Approach Learning, un membership gratuit la Cirrus Owners and Pilots Association (COPA), o copie a Cirrus FOM și POH pentru aeronave, redemption code pentru iFOM și un training Cirrus Transition One-on-One cu un furnizor autorizat de instruire Cirrus, adaptat experienței anterioare a pilotului, fără nici un cost.

„Acest lucru este foarte important pentru noi”, a declarat directorul liniei de produse Cirrus DR Ivy McIver prezent la AirVenture. „Am angajat o persoană care să gestioneze în mod deosebit acest program. Este esențial ca piloții și familiile lor să se simtă încrezători și în siguranță în noile lor aeronave. „

McIver a recunoscut că a avut loc o discuție serioasă cu privire la includerea tuturor cumpărătorilor care achiziționat un Cirrus folosit deja. În cele din urmă, s-a dovedit a fi în concordanță cu efortul de mulți ani al lui Cirrus de a reduce numărul de accidente.

Și nu va fi un program ieftin pentru Cirrus. În funcție de aeronavă, instructor și locație, un training autorizat Cirrus poate costa între 500 și 700 de dolari pe zi.

Fie că veți cumpăra ultimul model SR-22 pentru 600.000 de dolari, fie un model entry-level SR-20 pentru mai puțin de 150.000 de dolari, Embark este deschis tuturor cumpărătorilor de Cirrus.

back to top