CMC Grup Risk Advisor este partener al conferinței PRIA Aviation, care va avea loc în data de 18 August 2017

CMC Grup Risk Advisor este partener al conferinței PRIA Aviation, care va avea loc în data de 18 August 2017.

CMC Grup Risk Advisor este broker de asigurare independent, autorizat din 1999 de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor să presteze activități specifice pe teritoriul României. Activitatea desfășurată a cunoscut o evoluție ascendentă, serviciile oferite s-au diversificat pe măsura creșterii calității acestora. Dezvoltarea activității companiei reiese și din evoluția principalilor indicatori de comensurare: volumul anual de prime intermediate și comisioanele anuale încasate.

În secolul nostru aviația și mixul de afaceri sunt una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerii tale.

De aceea, PRIAevents organizeaza acest eveniment premium PRIA Aviation 18-19 august 2017, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România  – un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

PRIA Aviation va avea loc în 18 august 2017, la ora 14.00 la Hangar Caffee, Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 19 august, vă oferim locuri la secțiunea VIP la mitingul aviatic AEROMANIA, pe Aeroportul Tuzla. Îți poți lua familia cu tine, să se bucure de acest weekend minunat de aviație.

Prin aviație puteți economisi timp, bani și o mulțime de eforturi pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile.

Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală

Participând la conferința PRIA Aviation veți beneficia de cele mai importante si mai noi informații despre:

  • Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
  • Asigurarea celor mai bune oportunități pentru industria aviatică;
  • Cele mai bune modele de avioane de afaceri si privat;
  • Cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi și aeronave;
  • Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
  • Beneficii de afaceri în aviație, oportunități de a utiliza charter, co-proprietari de jeturi de avion;
  • Cum poți deveni pilot de avion și care este rolul asociațiilor și școlilor de aviație?

PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

Astfel vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro/fly-experience-meet-display-demo-fly-2017/

Despre PRIAevents

PRIAevents – experții tăi in evenimente! Noi aducem informații de ultima oră si trend-uri in business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a va garanta ROI si pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți lectori, reunim în audienta participanți care corespund cu target-ul tau.

Fie ca dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents se focusează pe audiențe B2B sau B2C. Experții noștri în evenimente vor ști să vă sfătuiască și să vă propună cel mai inovativ și cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât într-o sala de conferințe cat si online.

Daca vrei sa organizezi o gala, o conferință, un training, o competiție sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poți apela cu cea mai mare încredere la experții noștri. Experiența, abilitățile, viziunea creativa si orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califica a fi alegerea potrivita pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

back to top