DOMNUL NICHOLAS DE ROUMANIE MEDFORTH MILLS ȘI DOMNIȘOARA ALINA-MARIA BINDER S-AU LOGODIT ȘI URMEAZĂ SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ

Domnul Nicholas de Roumanie Medforth Mills și domnișoara Alina-Maria Binder, în vârstă de 29 de ani s-au logodit și urmează să se căsătorească

„Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu domnișoara Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iunie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie”, a scris Nicholas de Roumanie pe pagina lui de Facebook.

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, responsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm, dar și modul în care privim întemeierea unei familii. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.” – a mai menționat Nicholas De Roumanie.

El a mai precizat că ambele familii, inclusiv bunicul său, regele Mihai, şi-au dat încuviinţarea. ”Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele lor de felicitare”.

Inelul pe care l-a ales nepotul Regelui Mihai pentru viitoarea mireasă este cu safir și diamante.

  

Încă din 2008 a participat la diferite acţiuni, ecologiste şi caritabile, iar în luna mai a acestui an a participat în cadrul conferinței PRIA Urban Innovation, eveniment organizat de PRIAevents în municipiul Cluj-Napoca, oraș care este în continuă dezvoltare și care acordă o importanță deosebită proiectelor care imbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.

Conferința a fost o platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei au evidențiat aspecte legate de cercetare și au dat exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe ale viitorului, inovatoare.

“Îmi face o mare plăcere să fiu de ajutor în organizarea acestui eveniment despre Inovație Urbană. Este o bună oportunitate pentru noi cetățenii, dar și pentru țara noastră, să încercăm să facem o schimbare selectivă și în folosul comunității pe care o deservim. Scopul acestei conferințe este să aducem la cunoștință posibilitățile, abilitățile disponibile, și impactul pozitiv pe care îl putem avea, cu puțin efort, asupra orașelor noastre”, a declarat Nicholas de Roumanie, în cadrul conferinței PRIA Urban Innovation.

 

back to top