Liderii a doua domenii fascinante si elegante se intalnesc, pe 2 iulie, la Aeromania

Logo regional services

 

 

 

Liderii a doua domenii fascinante si elegante se intalnesc, pe 2 iulie,  la Aeromania

 

 

Aviatia si bijuteriile – isi dau intalnire la Tuzla.

Regional Air Services, liderul national in aviatia generala si Micri Gold, prima si cea mai prestigioasa casa de bijuterii din tara, sarbatoresc impreuna, in 2016, excelenta si performanta.

Cele doua companii celebreaza, in 2016:

  • 25 de ani de reprezentare in Romania a celor mai mari branduri de bijuterii din lume in magazinele Micri Gold
  • 5 ani de reprezentare in Romania a unuia dintre cei mai importanti producatori de avioane: Regional Air Services Diamond Aircraft Distributor
  • Lansarea primului brand de bijuterii focalizat pe istoria romanilor: Dacika by Micri Gold
  • Lansarea primei scoli private de acrobatie aeriana: Regional Air School – la Tuzla
  • 10 ani de la debutul primei formatii privte de acrobatie – tot pe aeroportul din Tuzla: Iacarii Acrobati (Dan Stefanescu, Ioan Postolace, Dan Conderman)
  • 10 editii AEROMANIA – cel mai spectaculos airshow privat din Romania
  • 10 ani de zbor pe mare cu elicoptere din clasa A de performanta, fara incidente majore si fara accidente – realizate de Regional Air Services
  • 100.000 de ore de zbor pe mare – de la Aeroportul International Tuzla

 

Pentru a marca aceste reusite, Micri Gold si Regional Air Services deruleaza un parteneriat care vizeaza stimularea interesului general pentru performanta – indiferent de domeniu, pentru initiativa si inovatie, pentru promovarea valorilor nationale.

Cei doi lideri vor prezenta, promova si premia, impreuna, cele mai indraznete demonstratii de vituozitate – prima de acest fel fiind editia Aeromania din 2 IULIE 2016.

Pentru editia aniversara 10 ANI, Aeromania va avea o bijuterie simbol, din argint, designul si executia purtand semnatura maestrilor de la Micri Gold.

O editie limitata a acestor bijuterii este oferita de Micri Gold pentru recompensarea pilotilor, a partenerilor si a celor care au fost alaturi si au sustinut Aeromania in acesti 10 ani.

Alte 200 de insigne din argint se vor gasi spre vanzare atat la aeroportul Tuzla, pe 2 iulie, cat si in magazinul Pilotshop.ro.

 

Pandantivul 10 ANI Aeromania nu este doar o podoaba – este simbolul convergentei celor doua lumi – cea a aviatiei si cea a bijuteriilor – prin precizie, frumusete si charm, valoare si valori. Este semnul distinctiv al celor care, in 2016, respecta si sustin performanta obtinuta prin munca si pasiune.

 

 

 

back to top