O bijuterie în ediţie limitată este dedicată spectacoluluiaviatic “Aeromania 10 ANI”

Logo regional services

 

 

 

O bijuterie în ediţie limitată este dedicată spectacoluluiaviatic “Aeromania 10 ANI”

 

O serie limitată de bijuterii va fi produsă pentru ediţia aniversară a spectacolului de acrobaţie aeriană “10 ANI Aeromania”, eveniment desfăşurat pe 2 iulie la Aeroportul Internaţional Tuzla. Designul si execuţia poartă semnătura maeştrilor de la Micri Gold – prima casă de bijuterii din România cu o tradiţie de peste un sfert de secol.

Prestigiosul airshow este răsplătit pe măsură de liderul pieţei de bijuterii de lux din România, care a creat un simbol elegant din argint, o distincţie pentru piloţii, partenerii şi pentru toți cei care au fost şi au rămas alături de  Aeromania în aceşti 10 ani.

 “Acest parteneriat ne onorează – pentru că este un semn de apreciere din partea unui lider de piaţă care împlineşte anul acesta 25 de ani. Cu siguranţă pilotii vor purta cu plăcere aceste insigne care au o alură fină şi elegantă – a declarat Cristina Mitchievici, Event Manager Aeromania.

Pentru public, doar 100 de insigne din argint “10 ANI Aeromania” se vor pune în vanzare, atât la aeroportul Tuzla, în ziua evenimentului – 2 iulie, cât şi în magazinul online pilotshop.ro.. Fiecare bijuterie-simbol este însoţită de certificatul de garanţie şi autenticitate al casei de bijuterii Micri Gold.

“Este prima oară cand producem noi înşine o bijuterie în ediţie limitată şi suntem încântaţi să facem asta pentru AEROMANIA, un airshow care ne-a impresionat prin complexitate, amploare şi prin numărul uriaş de oameni care îl susţin. Prin acest parteneriat descoperim cu plăcere un domeniu fascinant, al aviaţiei, în care intenţionăm să dezvoltăm şi alte proiecte” – dezvăluie Cristian Ioniţă, fondatorul Micri Gold.

Insigna “10 ANI Aeromania” este semnul distinctiv al celor care promovează, respectă şi susţin performanţa obţinută prin muncă şi pasiune.

 

back to top