Nadia Comaneci si alte personalitați de exceptie ale sportului romanesc in vizita la NTT Data Cluj

Astăzi a avut loc un eveniment inedit la NTT Data Romania. Nadia Comăneci și alte personalități de excepție ale sportului românesc: Andreea Răducanu, Anca Grigoraș, Octavian Belu, Monica Roșu, însoțită totodată și de membrii delegației oficiale formată din Adrian Stoica – Președinte Federația Română de Gimnastică și Mihai Covaliu – Președintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, au calcat pragul NTT Data Cluj, spre emoția unui public numeros, care a așteptat cu nerăbdare acest moment, poate unic în viată! Sub îndemnul “Interconnected bridges between generations and spaces”, Generația NTT DATA Romania si CEO-ul Daniel Metz cred în viitor și în toate conexiunile pe care le poate crea, la nivel de comunitate.

Ne bucuram ca Maria Metz, Deputy CEO, NTT Data, a acceptat invitația noastră de a fi lector la conferința PRIA Urban Innovation, organizata în data de 24 Mai 2017, în municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul va fi o platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei vor evidenția aspecte legate de cercetare și vor da exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe ale viitorului, inovatoare.

Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban – mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.

back to top