NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj – participa la cel mai interactiv eveniment dedicat IMM-urilor!

În data de 23 martie 2017, Camera de Comerț Olandeză în România (NRCC) și Camera de Comerț Britanică Română (BRCC) organizează în Cluj prima ediție a evenimentului NRCC – BRCC Night of the SMEs, la Grand Hotel Italia.

Lansat în anul 2015 de către NRCC, evenimentul este unul interactiv, dedicat persoanelor din top managementul companiilor mici și mijlocii și propune un concept inovativ: o cină ce oferă oportunități de a crea noi conexiuni de afaceri și, în același timp, de a descoperi informații de actualitate, în domenii-cheie pentru dezvoltarea unei companii.

Evenimentul își propune să reunească peste 100 de antreprenori și persoane cu putere decizională din companii de tip IMM, membrii NRCC și BRCC, dar și companii externe, active în Cluj și nu numai.

Cina va include 4 segmente a câte 25 de minute, petrecute de fiecare invitat la masa unei companii diferite (key-topic provider), alese în funcție de interesul pentru un anume domeniu. Astfel, într-un cadru restrâns, participanții au oportunitatea să afle direct de la specialiști cu vastă experiență, ultimele noutăți, bune practici și sfaturi personalizate, adresate chiar provocărilor întâmpinate în activitatea zilnica a propriilor companii.

Cum să creezi o strategie de marketing eficientă, cum sa identifici cele mai bune oportunități de finanțare, cum sa reduci costurile și să optimizezi operațiunile, cum să motivezi și să crești performante unei echipe, cum să negociezi contracte mai sigure etc. Toate aceste subiecte și multe altele vor fi abordate în cadrul cinei, cât și de-a lungul serii, în timpul recepției și a pauzei din timpul discuțiilor personalizate de la mese.

Lista sponsorilor confirmați până în prezent include următoarele domenii expertiză, esențiale pentru un business de succes în 2017:

 1.   Asigurări – CMC Grup Broker de Asigurare
  2.   Bancar- ING
  3.   Fonduri Europene – Wise Finance Solutions
  4.   Gestionarea plaților internaționale – Moneycorp Romania
  5.   HR & Recrutare- Lugera
  6.   IT Outsourcing – Telekom
  7.   Leasing Operațional – Business Lease
  8.   Legal – Popovici, Stoica, Nitu & Associates
  9.   Sănătate – Medicover
  10. Servicii de Business Travel – Eximtur
  11. Taxe – TPA Romania
  12 .Training – Ascent Group

Lista este în continuare deschisă și include domenii precum Transport & Relocare, Real Estate, CRM, Vânzări & Negociere, Colectare creanțe, Managementul riscului comercial, IT Outsourcing. Pentru oportunități de sponsorizare, vă rugăm sa ne contactați la info@nrcc.ro.

Taxe de participare: 350 lei pentru membrii NRCC și BRCC; 450 lei pentru companiile externe. Înregistrările se pot face la info@nrcc.ro, până pe data de 19 martie. Maxim 2 persoane per companie.

Parteneri media ai evenimentului: Transilvana Business și Pria Events.

DESPRE-NRCC
Fondata în anul 2006, Camera de Comerț Olandeză în România (NRCC) este una dintre cele mai active camere bilaterale, având ca obiectiv major promovarea relațiilor comerciale dintre cele două țări și contribuind în mod activ la menținerea Olandei pe primul loc în topul investițiilor străine directe în România. Astfel, NRCC facilitează crearea de noi conexiuni și parteneriate de afaceri între membrii săi. NRCC este și membru activ în Coaliția pentru Dezvoltarea României, vorbind în numele membrilor și asigurându-se astfel că deciziile luate de autoritățile române susțin dezvoltarea sectorului privat. Comunitatea NRCC include peste 180 de membri, din 20+ de industrii și orașe precum București, Cluj, Bacău, Brașov și Constanta (www.nrcc.ro).

DESPRE-BRCC
Înființata în 1998, BRCC este o organizație independentă, deținută în întregime de membrii săi, cu sedii în Londra, București, Cluj și în curând Timișoara. Camera de Comerț Britanică Română are drept scop consolidarea și promovarea relațiilor de afaceri între Marea Britanie și România. Cu peste 200 de membri activi, BRCC oferă susținere în materie de resurse, informații și infrastructura, vitale pentru ca investitorii din Marea Britanie să maximizeze oportunitățile care apar pe piața din România. În același timp, oferă sprijin și companiilor române să facă afaceri în piețele deja existente în Marea Britanie. (http://www.brcconline.eu/)

 

back to top