În premieră în România – primul weekend premium dedicat pasionaților de aviație și oamenilor de afaceri

 

Comunicat de presă                                                                                                                             22 iunie 2016

 

În premieră în România – primul weekend premium dedicat pasionaților de aviație și oamenilor de afaceri

 

 

PRIAevents, organizează, în premieră în România, primul weekend premium dedicat pasionaților de aviație și oamenilor de afaceri.

În secolul nostru mixul aviație – business reprezintă unul dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor.

Prin aviația generală se pot economisi timp, bani și o multime de eforturi pentru afacerea fiecaruia. De asemenea, se poate utiliza aviația generala pentru afaceri, dar și pentru petrecerea timpului liber.

PRIA Aviation reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business alături de cei mai importanți reprezentanți din aviatie și are 4 componente extrem de importante:

  1. Conferința – în cadrul căreia veți beneficia de studii de caz, cele mai bune practici și modalități pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.
  2. Expoziția și zborurile demonstrative – viziteaza standurile și analizează avioanele expuse. Vei vedea toate echipamentele despre care ai vrut sa afli mai multe lucruri noi și vei vorbi față în față cu producătorii care au facut totul posibil. Vei vedea, de asemenea lucruri despre care n-ai auzit sau ai crezut ca nu ai nevoie.
  3. Workshop – ROMATSA, ISU, SMURD, RAS, CAA și Aircraft Owners and Pilots Association of Romania vor discuta despre procedurile SAR in Romania.
  4. AEROMANIA – ediție aniversară de 10 ani – păstreaza standardul cu care și-a obișnuit invitații: piloți de acrobație de renume mondial, atât români, cât și străini, concerte de muzică live, standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, de fotografie, concursuri, food-court, spații de joacă pentru copii. Spectacolul aerian îi include deja pe cei de la Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Iacarii Acrobati, pe Jurgis Kairys și pe Luca Bertossio.

 

PRIA Aviation este un eveniment care are invitatii limitate, doar pentru o listă atent selectată, fiind astfel un eveniment premium, cu listă de așteptare.

Reprezintă un eveniment unic în România, oportunitatea perfectă de networking cu antreprenori de top și top manageri, dar și de a petrece cel mai interesant weekend cu o experiență aviatică uimitoare. Participanții beneficiază de servicii VIP tot weekendul: sunt transportați cu avionul privat de la Aeroportul Băneasa la Aerodromul Tuzla unde vor vedea expoziția, apoi vor fi transportați cu mașini ale Țiriac Auto la Hotel Europa, unde au loc conferința și workshop-ul, apoi la Blaxy Resort unde sunt cazați. De asemenea, a 2-a zi au locuri VIP rezervate la prestigiosul show aviatic AEROMANIA, aflat anul acesta la a 10-a ediție și vor beneficia de asistență premium pe tot parcursul weekend-ului.

PRIA Aviation face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Participând la evenimentul PRIA Aviation vei beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:

  • oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni, business jet-uri
  • asigurarea celor mai bune oportunități pentru industria aviatică
  • cele mai bune modele de avioane de afaceri și private
  • cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi și aeronave
  • cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri
  • beneficii de afaceri în aviație, oportunități de a utiliza charter, dacă este avantajos să fii co-proprietar de avion

Vei avea ocazia să îi intalnesti pe cei mai importanti oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legatura cu partenerii actuali!

Evenimentul beneficiază de parteneriatul Regional Air Services și al Aircraft Owners and Pilots Association of Romania.  De asemenea, parteneri ai evenimentului sunt ROMATSA, Blaxy Resort, Țiriac Auto, Ana Hotels Hotel Europa, Nissa.

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation și modalitati de înscriere pentru participare puteți găsi pe
https://priaevents.ro/fly-experience-meet-display-demo-fly/

Parteneri PRIA Aviation _July 1st 2016

 

Despre PRIAevents

PRIAevents – experţii tăi în evenimente! Noi aducem informaţii de ultimă oră şi trend-uri în business prin intermediul conferinţelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul tău.

Fie că doreşti ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents se focusează pe audienţe B2B sau B2C. Experţii noştri în evenimente vor şti să vă sfătuiască şi să vă propună cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât intr-o sală de conferinţe cât şi online.

Dacă vrei să organizezi o gală, o conferinţă, un training, o competiţie sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poţi apela cu cea mai mare încredere la experţii noştri. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

 

back to top