PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS CONFERENCE

17.11.2023 - ARCUB(Strada Lipscani 84-90)

REGISTER

PRIAevents,  vă invită la singurul eveniment care aprofundează tematica siguranței clădirilor la incendiu în Romania și eficiența energetică – PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS CONFERENCE in data 17 noiembrie 2023, ora 9,30, la ARCUB în starda Lipscani 84-90. Ediția din acest an va culmina cu înmanarea premiilor pentru companiile care au focus pentru siguranța la foc a clădirilor și eficiența energetică.

În continuare, în România, majoritatea clădirilor nu au certificat de siguranță la incendiu!

De asemenea, normativul tehnic privind siguranța la incendiu a clădirilor e vechi de peste 23 de ani.

De ce este nevoie să abordăm din nou anul acesta siguranța împotriva incendiilor clădirilor? Dar eficiența energetică?

Pentru că modul nostru de viață s-a schimbat. Societatea se schimbă, tehnologia se schimbă, nevoile noastre se schimbă.

Știm că natura clădirilor se schimbă: industria construcțiilor dezvoltă noi soluții inovatoare pe care regulamentul și regimurile de testare existente nu le-au depășit.

Sunteți interesați să expuneți?

Prezentați-vă soluțiile de protecție și prevenire a incendiilor la singurul eveniment de amploare din Romania care abordează temele integrate – siguranta la incendiu a clădirilor și eficiența energetică!

O participare obligatorie pentru oricine care se concentrează pe îmbunătățirea siguranței vieții, a continuității afacerii și a protecției afacerii !

Participă la ediția a 11-a a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor!

Reprezintă reuniunea anuală a reprezentanților din partea autorităților alături de experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului și Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

Pe de altă parte, eficienţa energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reducefacturile la înc ălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort și mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creşterea siguranţei la incendiu.

Experții (inter)naționali prezintă cele mai recente evoluții și perspective ale cercetărilor recente în domeniul securității la incendiu și combaterii incendiilor.

Cabluri, materiale de construcții și finisaje rezistente la incendiu, produse de iluminat /

Legislație/ Colaborarea dintre proiectanți/dezvoltatori/constructori și furnizorii de materiale

START

18
DAYS
18
HOUR
29
MIN
12
SEC

SPEAKERS

Dr. Arh. Anca GINAVAR

Director, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Dr. Arh. Anca Ioana VOICULESCU

AV&I Cons SRL

Conf. Dr. Ing. Daniela TEODORESCU

UTCB

Andrei BOTIȘ

Președinte, ROGBC

Oana BĂDESCU

Public Affairs Manager, Knauf Insulation

Lőrincz Barnabás

Director Executiv la Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolant

Dana BADEA

Product Manager Aluminium Systems, Alukönigstahl Sisteme de Aluminiu Oțel și Plastic SRL

Iuliana CHILEA

Director General, ASRO – Organismul Național de Standardizare

Vasile REVIN

Director Design, Quadratum Architecture

Raluca VOIVOZEANU

MODERATOR, CEO PRIA CONFERENCES

AGENDA

Înregistrarea participanților și welcome coffee

09:30 - 10:00

Sesiune INTERACTIVĂ: legislația de siguranță la incendiu Și Eficiența Energetică în România. Care sunt noile trend-uri pe piața materialelor?

10:00 - 12:45

Q&A. Concluzii

12:45 - 13:15
În cadrul acestui eveniment, vom discuta despre cele mai recente schimbări legislative, ordine, măsuri ți regulamente privind protecția consumatorului și despre modul în care mediul de business a asimilat toate aceste schimbări, despre ce trebuie să știe pentru a putea respecta reglementările în vigoare și pentru a avea o bună etică în afaceri.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS CONFERENCE parte din seria conferințelor de succes organizate de PRIAevents în România, Republica Moldovași Bulgaria.
Cu o experiență de peste 15 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentruorganizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei și pentru cele maiimportante festivități de premiere.

LOCATION

ARCUB(Strada Lipscani 84-90)

PARTNERS

CONTACT US

We are at your disposal for details on the event.
CONTACT
Take part of the meeting

PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS CONFERENCE

REGISTER
back to top