Soluțiile cloud hibride bazate pe Microsoft Azure reprezintă viitorul

5 întrebări cheie pentru schimbarea gestionarării mediului dvs. IT

Aflați cât de pregătiți sunteți pentru a începe gestionarea IT-ului dvs. printr-un Cloud hibrid, pe o platformă precum Microsoft Azure.

Transformarea IT-ului pentru a păstra business-ul în mișcare este peste tot în lumea de azi. Construirea unui cloud hibrid pe o platformă precum Microsoft Azure, care vă permite să stocați date în mediul local și în cloud, este esențială pentru gestionarea acestei schimbări. Dar cât de gata sunteți ca să faceți asta?

Citiți e-book-ul „Efectuați pregătiri pentru următorul lucru important: 5 întrebări cheie pentru gestionarea mediului dvs. IT în schimbare” („Getting ready for the next big thing: 5 key questions for managing your changing IT environment”), care se poate descărca de aici, și aflați mai multe despre gestionarea mediului cloud, inclusiv despre cum să:

  • Alegeți instrumentele potrivite pentru mediul dvs. cloud hibrid
  • Gestionați și recuperați orice platformă, cloud sau workload
  • Obțineți o perspectivă asupra problemelor nevăzute și adresați-le rapid
  • Utilizați instrumentele de management pentru a crea inovații în business
  • Îmbunătățiți securitatea și protecția datelor.

Microsoft a fost partener la seria de conferințe PRIA IT&C and Intellectual Property, evenimente care au for organizate de PRIAevents la Cluj, București și Iași. Conferințele PRIA IT&C and Intellectual Property au fost cel mai complete evenimente din România dedicate proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C.

Peste 100 de specialiști, manageri, lideri și reprezentanți ai companiilor de IT și-au dat întâlnire la conferințele PRIA IT&C and Intellectual Property, care au fost cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitală și protecție IT&C din aceste regiuni, și au devenit cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu și de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C.

Irina Vijoli, Partner Business Evangelist, Microsoft Romania, a fost invitată ca lector în cadrul conferințelor PRIA IT&C and Intellectual Property, iar ultima prezentare avută poate fi văzută aici.

back to top