„Cerere în căsătorie deasupra Mării Negre”

 

 

 

Cererea în căsătorie este unul dintre cei mai importanţi pași pe care îi facem în viaţă. Regional Air Services – Aeroport Tuzla și Casa de bijuterii Micri au lansat Campania „Cerere în căsătorie deasupra mării” tocmai pentru a face acest moment memorabil.

Astfel, pentru orice inel de logodnă cu o valoare de peste 4800 de lei achiziţionat de la Casa de bijuterii Micri, viitorii miri beneficiază de un spectaculos zbor de agrement într-o aeronavă privată – Diamond 40, cu decolare de pe Aeroportul Alexandru Podgoreanu, Tuzla. Toate costurile legate de zbor sunt incluse în costul inelului.

„De-a lungul timpului am observat că nu atât alegera inelului este cea mai grea, mai ales ca noi, la Micri, oferim consultanţă personalizată pentru achiziţia bijuteriei. Ceea ce îi pune cu adevarat în încurcătură pe cei care urmează să facă acest pas sunt alegerea momentului și a cadrului în care să facă propunerea. Fiecare dorește ca momentul să fie original și de neuitat. Așa ne-a venit ideea acestei campanii desfășurate în parteneriat cu Aeroportul Tuzla”, ne-a explicat Jennifer-Ann Niculescu, managerul Casei de bijuterii Micri.
„Întotdeauna am răspuns pozitiv parteneriatelor și proiectelor noi și interesante, așa cum îl considerăm și pe acesta. <<Vrei să fii soţia mea?>> are altă rezonanţă deasupra Mării Negre și a unui peisaj impresionant, fie că zborul este programat la orele răsăritului sau în timpul apusului romantic. În plus, din experienţă știm că este foarte probabil ca zborul să creeze pasiuni și să ne reîntalnim cu acești tineri în postura de elevi ai Scolii noastre de Zbor, Tudor Greceanu”, declară Cristina Mitchievici, Director Comercial RAS.


Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil pe www.micri.ro (http://www.micri.ro/wp-content/uploads/2017/06/regulament.pdf), la Casa de bijuterii din Calea Victoriei 56, București și la Aeroportul Alexandru Podgoreanu, Tuzla.

Regional Air Services este operatorul Aeroportului Alexandru Podgoreanu, Tuzla, aflat pe locul 2 naţional după Otopeni în topul mișcărilor de aeronave din 2016. Sistemul integrat pentru situaţii de urgenţă și recunoașterea calităţii prin standardele internaţionale cerificate de Bureau Veritas încă din 2009 – înaintea marilor aeroporturi din România – garantează securitatea tuturor activităţilor pe Aeroportul Tuzla.

Micri este prima Casă de bijuterii cu o tradiţie de peste un sfert de secol în România. Este o afacere de familie aflată la a doua generaţie, magazinul reprezentativ fiind localizat pe una dintre cele mai cunoscute artere istorice din București – Calea Victoriei 56. În portofoliul Casei de bijuterii Micri se regăsesc branduri internaţionale de top – DAMIANI, FOPE, Schoeffel sau branduri proprii: Dacika, Luna, Bendis etc.

back to top