Dentons, Deloitte si Reff & Asociatii – Deloitte Legal, in parteneriat cu AmCham Romania, gazduiesc conferinta “Protejeaza-ti integritatea si reputatia prin intermediul mecanismelor de prevenire a coruptiei” in 16 noiembrie 2016

Dentons, Deloitte și Reff & Asociații – Deloitte Legal, în parteneriat cu AmCham Romania, găzduiesc conferința “Protejează-ți integritatea și reputația prin intermediul mecanismelor de prevenire a corupției”. Evenimentul va avea loc în data de 16 noiembrie 2016, la Hotelul JW Marriott Bucharest Grand în salonul D și va beneficia de participarea unor vorbitori cu experiență din SUA și România.

Rolul politicilor de conformitate și etică în rândul companiilor continuă să evolueze rapid la nivel mondial, companiile acordând o atenție sporită integrității în afaceri. Comportamentul etic în afaceri bazat pe transparență și corectitudine, asigură succesul oricărei companii și definește, în același timp, valorile pe care aceasta se bazează. Nu în ultimul rând, măsurile de  prevenire a corupției sunt un subiect de actualitate și de interes, fiind mult mai eficiente din punct de vedere al rezultatelor și al costurilor decât remediile post-factum, acesta fiind și motivul pentru care propunem acest subiect.

În cadrul conferinței, reprezentanți ai unor organisme locale și internaționale de prestigiu, alături de specialiști în domeniu, vor aduce în discuție cele mai recente soluții aplicate de companii în materie de conformitate și etică, inclusiv informații despre măsuri anticorupție performante, protecția datelor și managementul riscului.

De asemenea, agenda evenimentului va include studii de caz, discuții și analize ale modelului românesc de business precum și soluții pentru construirea unui sistem de conformitate eficient.

Lectorii care vor lua cuvântul în cadrul conferinței sunt: Dna. Victoria-Violeta Alexandru, Ministrul pentru Consultare Publică si Dialog Civic, Dl. Adrian Baboi-Stroe, Secretar de Stat, Ministerul Justiției; Dl. Bogdan Stan, Președinte al Agenției Naționale de Integritate; Dna. Anda Todor, Avocat Asociat Coordonator al biroului Dentons București și Președinte al Comitetului de Guvernanță Corporativă din cadrul AmCham România, Dl.  Maxwell Carr-Howard, Partner Dentons USA; Dl. Andrei Burz-Pînzaru, Partener al Reff & Associates – Deloitte Legal; Dna. Paula Lavric, Director Forensic Deloitte; Dl. Sebastian Popovici, Manager de Conformitate, Vodafone Romania.

Conferinţa va reuni reprezentanţi ai autorităților, specialişti în politici de conformitate, avocați, consultanți și lideri în afaceri şi va facilita un schimb interactiv de idei, bune practici şi experiențe în scopul identificării celor mai bune soluții la problemele apărute în respectarea normelor anticorupție.

Participarea se face pe bază de invitație şi confirmare prealabilă. Mai multe detalii, agenda evenimentului, dar și formularul pentru confirmarea participării la conferința “Protejează-ți integritatea și reputația prin intermediul mecanismelor de prevenire a corupției”, puteți găsi pe https://priaevents.ro/protect-your-integrity-and-reputation-through-anti-corruption-prevention-mechanisms/

Evenimentul va beneficia de traducere simultană.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

PRIAevents –  raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661

back to top