Strategia energetica a Romaniei va fi dezbătuta la PRIA Energy Conference

Cele mai importante teme despre energie vor fi dezbătute la conferința PRIA Energy, în data de 05 Iulie 2016, începând cu ora 9.30, la hotel Sheraton, sala Platinum. Evenimentul reuneste cei mai importanti leaderi din energie, consultanti, avocati, investori, bancheri si reprezentanti ai mass mediei.

Intr-o economie din ce in ce mai globalizata, strategia energetica a unei tari se realizeaza in contextul evolutiilor si schimbarilor care au loc pe plan mondial. Romania dispune de o gama diversificata, dar redusa cantitativ de resurse de energie primara: titei, gaze naturale, carbune, minereu de uraniu, precum si un potential valorificabil de resurse regenerabile relativ modest.

Conferinta Pria Energy va gazdui lideri si vizionari din industria energetica, autoritati, comunitatea stiintifica si sectorul privat, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici in curs de dezvoltare, probleme si progrese tehnologice care au impact asupra resurselor energetice mondiale; solutii inovatoare strategice si tendinte in industria energetica, precum si oportunitati concepute pentru a crea un viitor durabil prin intermediul si gestionarea mediului. Totodata se vor dezbate subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interactiuni complexe, care redefinesc viitorul energiei la nivel mondial

 

Lectorii invitați sunt: Victor GRIGORESCU – Ministrul Energiei;  Bogdan CHIRITOIU –Președinte, Consiliul Concurenței; Niculae HAVRILET – Președinte, ANRE; Gheorghe DUTU – Președinte, ANRM; Lucian ANGHEL – Presedinte BVB; Mariana GHEORGHE – OMV Petrom, CEO; Valentin MIRCEA – Expert energie; Francesco FANCIULLICEO, CEE Region, Prysmian Group;  Matteo PATRONE – Country Director, BERD Romania;  Silvia VLASCEANU – Director General ACUE; Toni TEAU CEO, Transelectrica; Carmen NEAGUCEO, Energobit.

 

Conferinta PRIA Energy face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienta de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscuta pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Participand la conferința PRIA Energy vei beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:

  • Cum ar trebui sa arate Strategia Energetică a României valabilă pentru 2016-2030?
  • Ce alegem – securitate energetică sau independență energetică?
  • Securitatea energetică a Romaniei, între dezvoltarea piețelor de energie si provocările geopolitice regionale si globale
  • Transformarea sistemului energetic și tendințe de viitor: tehnologia, politicile climatice, geopolitica, energiile regenerabile
  • Care sunt problemele cu care se confrunta producatorii de energie regenerabila in Romania?

Vei avea ocazia sa ii intalnesti pe cei mai importanti oameni din domeniu, sa participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel incat la finalul evenimentului sa avem trasate idei, solutii si propuneri. Nu in ultimul rand, profita de aceasta ocazie pentru a face networking si a intalni viitori parteneri sau pentru a mentine legatura cu partenerii actuali!

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Energy si modalităti de inscriere pentru participare puteti gasi pe https://priaevents.ro/pria-energy-strategia-energetica-a-romaniei-pana-in-2030/

 

Despre PRIAevents

PRIAevents – experţii tai în evenimente! Noi aducem informatii de ultimă ora si trend-uri în business prin intermediul conferintelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va gasi cele mai bune metode pentru a va garanta ROI si pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinti teme, aducem cei mai importanti speakeri, reunim in audienta participanti care corespund cu target-ul tau.

Fie ca doreşti ca evenimentul să aiba loc in Bucuresti sau in alte orase din tara, PRIAevents se focuseaza pe audiente B2B sau B2C. Expertii nostri in evenimente vor sti sa va sfatuiasca si sa va propuna cel mai inovativ si cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livram traininguri pentru diverse sectoare de business atat intr-o sala de conferinte cat si online.

Daca vrei să organizezi o gala, o conferinta, un training, o competitie sportiva, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poti apela cu cea mai mare incredere la expertii nostri. Experienta, abilitatile, viziunea creativa si orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califica a fi alegerea potrivita pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informatii, vă rugam sa contactati: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

back to top