Aviatie. Business. Investitii. Infrastructura. Aparare

24 Mai 2016

ÎNREGISTRARE

Aviatia este un domeniu de importanta crescuta pentru business-uri, pentru economie in general, dar si pentru apararea tarii in contextul geopolitic actual. Conferinta PRIA Aviation a adus in discutie proiecte noi si cele mai importante teme & propuneri de schimbare a legislatiei in domeniu. In acest context, conferinta PRIA Aviation a avut loc in data de 24 Mai 2016, incepand cu ora 09:30, la Hotel Ramada Nord, sala Diamond, construind astfel intalnirea anuala a comunitatii aviatice din Romania.

PRIA Aviation a reunit cei mai importanti leaderi ai industriei, oficialitati guvernamentale, reprezentanti ai consiliilor judetene, producatori şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri si elicoptere, companii care au produse luxury, scoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente si articole de aviatie. Nu au lipsit pilotii de aviatie de business si de aviatie generala, dar și cei care sunt pasionati de aviație.  De asemenea, au fost prezente la conferinta si industriile conexe: reprezentanti ai hotelurilor, ai companiilor de inchirieri mașini, investitori, companii de asigurari, bancheri, avocati, consultanti, dar si reprezentanti ai mass-mediei.

Participand la conferinta PRIA Aviation ai beneficiat de cele mai importante si mai noi informatii despre:

 • oportunitatile de finantare pentru aviatie – cumpararea de aeronave, avioane mici, business jet-uri;
 • cele mai bune oportunitati de asigurare pentru industria aviatica;
 • cele mai bune modele de avioane de business si private;
 • cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi și pentru aparatele de zbor;
 • cele mai bune optiuni care deschid rutele aeriene pentru toate tipurile de business-uri
 • beneficiile aviatiei de business, oportunitati pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri.

Ai aflat de la cei care participa despre cat te costa sa intretii un avion, sa faci cursuri de pilotaj, cum poti sa iti iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom.

 

*Completarea formularului de înregistrare pe acest website sau orice reply la emailul primit din partea Pria Conferences, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor de catre PRIA Conferences SRL, în vederea emiterii facturii fiscale pentru achitarea taxei de participare la eveniment dar și pentru a primi informații cu privire la alte evenimente PRIA, oferte și prezentari ale PRIA și ale partenerilornoștri, dar și newsletterul www.priainfo.ro.
Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa PRIA Conferences și fotografi profesioniști contractați. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale PRIA Conferences și ale partenerilor PRIA Conferences.. Prin completarea acestui formular și participarea dvs.la eveiment vă exprimați acordul ca PRIA Conferences SRL să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.

CONFERINTA VA ÎNCEPE  ÎN
 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Salvează în Calendar 2016-05-24 09:30:00 2016-05-24 21:00:00 Europe/Bucharest PRIA - Aviation Aviatia este un domeniu de importanta crescuta pentru business-uri, pentru economie in general, dar si pentru apararea tarii in contextul geopolitic actual. Conferinta PRIA Aviation aduce in discutie proiecte noi si cele mai importante teme & propuneri de schimbare a legislatiei în domeniu. PRIA Aviation reuneste cei mai importanti leaderi ai industriei, oficialitati guvernamentale, reprezentanti ai consiliilor judetene, producatori si operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri si elicoptere, companii care au produse luxury, scoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente si articole de aviatie. Nu vor lipsi pilotii de aviatie de business si de aviatie generala, dar si cei care sunt pasionati de aviatie. De asemenea, vor fi prezente la conferinta si industriile conexe: reprezentanti ai hotelurilor, ai companiilor de inchirieri masini, investitori, companii de asigurari, bancheri, avocati, consultanti, dar si reprezentanti ai mass-mediei. Bucuresti, Romania PRIA events contact@priaevents.ro

LECTORI INVITATI

Dan Marian COSTESCU

Ministrul Transporturilor

Martin ROBINSON

CEO, Aircraft Owners and Pilots Association UK

Vezi prezentarea

Radu MERICA

President, Aircraft Owners and Pilots Association Romania

Comandor Ioan CHIREA

Director Autoritatea Aeronautica Naționala Militara din Romania

Ovidiu TRĂICHIOIU

Director, Autoritatea Aeronautică Civilă Română

Vezi prezentarea

Catalin DRULA

Consilier al Premierului Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură

Daniel STAMATOVICI

Director Comercial, Aeroportul din Timişoara

Marius BODEA

General Director, Iaşi Airport

Valentin CIMPUIERU

Director Departament Tehnic si Dezvoltare, ROMATSA

Vezi prezentarea

Cristina MITCHIEVICI

Manager Comercial, Regional Air Services

Vezi prezentarea

Valentina VOICU-BALAN

Pilot Elicopter, Regional Air Services

Vezi prezentarea

Ioana ANGHEL

Avocat, ONV LAW

Vezi prezentarea

Marius MAIER

Managing Partner, CMC GRUP RISK ADVISOR SRL

Vezi prezentarea

AGENDA

Înregistrarea participanților. Welcome Coffee.

9.30 - 10.00

Aviatie. Business. Aparare. Investitii. Infrastructura

10.00 - 12.15

Q&A Session

12.15 - 12.30

Networking Lunch

12.30

Contributia si efectul aeroporturilor asupra dezvoltarii regionale. Mai este nevoie de alte aeroporturi in Romania?

Rolul operatorilor aerieni în cresterea economica. Care sunt strategiile pentru viitor? Cum planuiesc sa creasca numarul de clienti?

Cum se poate creste preferinta oamenilor pentru transportul aviatic ? Care sunt politicile de pret? Ce trebuie sa stie companiile atunci cand vor cumpara bilete de avion? Ce pachete sunt avantajoase si cand trebuie achizitionate?

Traficul pe aeroporturile din Romania. Ce rute ar trebui sa se opereze mai mult si ce rute noi ar trebui incluse? De ce au nevoie oamenii de business pentru a zbura mai mult cu avionul?

Avion de linie, avion privat sau inchiriere avion? Ce trebuie trebuie sa stie companiile ca sa se decida ce optiune e mai buna pentru fiecare?

Rolul industriilor conexe. Ce oferte au hotelierii, companiile rent-a-car, asiguratorii si companiile de turism? Care destinatii sunt de interes pentru business si care sunt de interes pentru vacanta? Care sunt cifrele pe care ni le spun operatorii de turism, hotelierii si cei care închiriaza masini?

Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare în Romania in perioada 2014-2030

Situatia aeroporturilor regionale si a aeroporturilor private in Romania

Ce spun expertii, consultantii si producatorii de solutii high tech pentru aeroporturi? Care sunt trendurile si cum se pot eficientiza costurile, cum se poate creste productivitatea?

Cum poti deveni pilot ? Rolul asociatiilor si al scolilor de zbor. Cate avioane private sunt in Romania? Cati piloti de aviatie de business avem ?

Aviatie. Business. Aparare. Investitii. Infrastructura

Aviatia este un domeniu de importanta crescuta pentru business-uri, pentru economie in general, dar si pentru apararea tarii in contextul geopolitic actual. Conferinta PRIA Aviation a adus in discutie proiecte noi si cele mai importante teme & propuneri de schimbare a legislatiei in domeniu. In acest context, conferinta PRIA Aviation a avut loc in data de 24 Mai 2016, incepand cu ora 09:30, la Hotel Ramada Nord, sala Diamond, construind astfel intalnirea anuala a comunitatii aviatice din Romania.

PRIA Aviation a reunit cei mai importanti leaderi ai industriei, oficialitati guvernamentale, reprezentanti ai consiliilor judetene, producatori şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri si elicoptere, companii care au produse luxury, scoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente si articole de aviatie. Nu au lipsit pilotii de aviatie de business si de aviatie generala, dar și cei care sunt pasionati de aviație.  De asemenea, au fost prezente la conferinta si industriile conexe: reprezentanti ai hotelurilor, ai companiilor de inchirieri mașini, investitori, companii de asigurari, bancheri, avocati, consultanti, dar si reprezentanti ai mass-mediei.

Locatie eveniment

Ramada, sala Diamond

email-icon

CONTACT

Raluca Voivozeanu

Founder / CEO PRIA

C | 0744 584 661

E | raluca.voivozeanu@priaevents.ro

email-icon

ADRESA EVENIMENT
Hotel Ramada 
Sala Diamond
Adresa: Strada Daniel Danielopolu 44, București 014134
Telefon:021 233 5000
CONTACTEAZA-NE

Iti stam la dispozitie pentru detalii legate de eveniment.

Ia parte la intalnirea anuala a comunitatii aviatice din Romania.  Participa la conferinta PRIA Aviation!

PARTICIPA LA CONFERINTA

back to top